Blogumuzdaki yazıya yorum yapılmıştır. www.xhikayeci.blogspot.com !

Abimin Şantajı Aile İçi Seks Hikayesi Tıkla oku

22 Nisan 2012 Pazar tarihinde yazılmıştır.





Selam Seks hikayeleri ben esra. Önce kendimi tanıtayım; 1. 73 Boyunda, sarışın, yeşil gözlü, 105 - 64 - 97 ölçülerinde, fıstık gibi biriyim. 22 Yaşındayım. Bu olay 15 yaşındayken başıma geldi...
Lisede okuyordum o zamanlar 97 59 87 ölçülerindeydim. Mini etekle okula giderdim. Herkez beni izlerdi, buda hoşuma giderdi. Birgün sevgilimle okuldan kaçtık ama kolay olmadı tabi.
Bekçiye biraz elletince izin verdi. Beraber koruluğa gittik. Orda biraz öpüşüp elleştik ama bakire olduğum için cinsel ilişkide bulunmadık. O da zaten zorlamadı. Annem ve babam, dedem hastalandığı için köye gitmiştiler.

Evde ben ve abim kalıyorduk. Abim 20 yaşındaydı ve 1 ay içinde askare gidicekti. Eve geldim abim televizyon izliyordu. Merhaba abi dedim. Ben banyo yapıcam dedim. Banyoya gittim ve soyundum. Abim beni izliyormuş. Duşun altına gidip banyomu yaptıktan sonra bornozumu giyip banyodan çıktım. Abim bana bakıyordu tabi bornoz üstümü tamamen kapatmıyordu. Yürüdükçede baldırıma kadar bacaklarım görünüyordü.

Abim beni yanına çagırdı. Bende üstümü giyinip geliyorum dedim. Şimdi gel önemli birşey konuşucaz dedi. Ben de yanına gittim. Bana geç karşıma otur dedi. Oturdum ama nerdeyse amım götüm görünüyordu. Bugün nerdeydin dedi. Bende okuldaydım çıkıp hemen eve geldim bedim. Yalan söyleme sizin okul korulukta değil orda ne işin vardı dedi. Bunları söylerken bacaklarıma ve memelerime bakıyordu. Ben kafamı eğip sustum.

Çıplaktım...Abim o çocukla yattınmı diye sordu. Ben hayır dedim. Oda niye ozaman hemen banyo yaptın dedi. Kalkıp yanıma geldi. Şimdi git üstünü değiştir annemle babam gelsin onların yanında konuşuruz dedi. Abime yalvarıyordum söylememesi için. Beni odama gönderdi. Odama gidip bornozu çıkrdım üzüntüden kapıyı kapatmamıştım. Biraz sonra abim geldi ama üstünde sadece sortu vardı. Ben ise çıplaktım. Beni yakalayıp yüzüstü yatağa yatırdı.

Abi ne yapıyorsun dedim. Seni ben sikecem dedi. Ben bağırmaya çalıştım ama ağzımı tuttu, sortunu indirdi ve amıma öyle bir girdiki nefesim kesildi. Şimdi sadece altında inliyordum. O ise pompalıyordu. Gidip geldikten sonra sikini çıkartıp dışarı boşaldı. Beni çevirdi ve sikimi ağzına al dedi. Ben hayır dedim. Annemle babama o çocukla yattığını söylerim dedi çaresiz sikini emicektim. Sikine baktım oda ne inik hali bile en az 20cm idi ve oldukça kalındı. Sikini ağzıma alıp yalamaya başladım. Siki büyüdü ve 25cm kadar oldu. Ağzıma sığmıyordu ve ağzıma boşaldı.

Ben artık bitti diye düşünürken bana seni birde götten sikeyim küçük orospu dedi. Bu sefer itiraz edemedim. Kremi alıp benim götüme ve kendi sikine sürdü. Ittirmeye başladı ama girmiyordu. Önce parmaklarını soktu artık zevk almaya başlamıştım. Siki ile yüklendi ve kafası girdi. Ben çığlık attım. Sonra yavaş yavaş hepsini soktu ve pompalamaya başladı. Ben altında zevten inliyor ve çığlık atıyordum. Gide gele içime boşaldı, artık ayağa kalkaçak halım yoktu. Bana dönüp artık sen benim karımsın ne zaman istersem seni sikicem dedi. aslında ben de zevk almıştım. Tamam kocacığım dedim ve ayağa kalkıp üstümü giyeyim dedim. Artık abimla herzaman sikişiyoruz. Yani hala sikişiyoruz. Koca ve kalın yarraklı beylerin mesajını bekliyorum...



Gönderen Asuman zaman: 23:32

1 yorum:

.